Home Begivenheder Onlinekursus – Loven om Tiltrækning i forhold til krop og vægttab.
Indlæser Begivenheder
  • STARTokt 2nd - 19:00

  • SLUTokt 2nd - 20:30

  • STED

Onlinekursus – Loven om Tiltrækning i forhold til krop og vægttab.

Det handler om energi, Loven om Tiltrækning, vægt, værdighed og selvkærlighed.

Princippet i Loven om Tiltrækning er – Lige tiltrækker lige. Det du sender ud, er det der kommer tilbage.

 

Men når man nu har sendt ud, at det vil være rart at smide nogle kilo, hvorfor bliver de så hængende på én, næsten uanset hvordan man gør?

Det handler ikke så meget om at sende en bestemt tanke ud, og så vente på at miraklet sker.

Det handler om, den følelse du har inden i.

Meget ofte når man har et ønske om at tabe sig, tage på, komme i bedre form eller hvad det nu handler om, så er det ønske der jo, fordi man ikke allerede er i mål.
Man ønsker at tabe sig, fordi der sidder for mange kilo på kroppen. Det har ikke noget med hvad samfundets holdning til det er – det har udelukkende noget med din egen holdning til din vægt at gøre.

Den motiverende tanke er, at hvis jeg vejede mindre, ville jeg have det bedre. Hvilket formentlig er sandt nok. For det ER virkelig dybt tilfredsstillende at tage sit tøj på, og det så bare sidder som det skal.
Det er følelsen af værdighed, af succes, af selvtillid, af glæde – af alt muligt lækkert. Det er mere energi, overskud og velvære. Ja tak til det hele!

Derfor er det også så frustrerende, når man ikke for alvor kan få det til lykkes. Måske har du prøvet en masse forskellige kure med svingende held. Jeg hørte en kvinde der sagde …

Jeg havde ellers tabt mig og var kommet i god form, men så kom livet i vejen … 

Det tror jeg at de fleste kender. Jeg gør i hvert fald. Her er det så nemt at slå sig selv oven i hovedet, og gå tilbage til selvbebrejdelse, uværdighed og de valg der følger med.

Når du går rundt med en følelse af at være for tyk, at være uværdig, at skamme dig, ikke at kunne finde ud af det – så træffer du valg der matcher den følelse. Både hvad angår kost og motion og alt muligt andet.
Du kan endda opleve, at selvom du spiser nok så sundt, så bliver kiloene hængende. Fordi du bliver ved med at tiltrække din overvægt.
Din krop matcher de følelser du har omkring den.

På dette kursus fortæller jeg om hvordan du kan bruge din udfordring som en anledning til større bevidsthed, til at slippe gamle følelser af uværdighed, skam og forkerthed.
Jeg fortæller om, hvordan du kan bruge det som din anledning til at træde ind i værdighed, selvkærlighed og velvære.

Jeg fortæller om, hvordan du får vendt energien så dit vægttab bliver meget mere og meget vigtiger end et vægttab. Hvordan det kan blive din måde at lære at skabe dit liv meget mere bevidst end du ellers har gjort.
Det handler ikke om, at du så slipper for at træffe nogle andre valg i forhold til din fysik – men det vil være helt naturligt og sjovt, og en måde at transformere dig selv på.

Du står allerede det helt perfekte sted på spillepladen – det er bare et udgangspunkt.

Kurset foregår på Zoom – det optages og sendes til alle deltagere dagen efter. Så hvis du ikke har mulighed for at være med live, så kan du se det når det passer dig i stedet. Du kan under alle omstændigheder se det så ofte du ønsker efterfølgende.

Det koster 109,- at deltage.

Du kan købe adgang til kurset HER

Detaljer

Dato:
oktober 2
Tidspunkt:
19:00 - 20:30
Kategorier:
/* ]]> */